Iskalec

Abetare ngopje dhe Restaurimit të drurit

Impregnimi është lyerje, e cila përmban biocide dhe me këtë pengon krijimin e dëmtuesve në dru. Për mbrojtje të suksesshme të drurit të sulmuar duhet së pari të mësojmë llojin e dëmtuesit dhe gjerësinë e sipërfaqes së sulmuar. Pastaj e zgjedhim preparatin, me të cilin do ti shkatërrojmë dëmtuesit.

Abetare ngopje

 • Belles

  • mbrojtje preventive e drurit nga nxierja, insektet dhe këpurdhëzat
  • përmban biocidet më moderne
  • përmirëson puthitjen e ngjyrave përfundimtare
 • Impregnant

  • impregnimi pa ngjyrë
  • mbrojtje preventive nga dëmtuesit e drurit

Restaurimit të drurit

 • Belocid

  • shërimi i drurit të sulmuar
  • shkatërron këpurdhëzat kalbëse dhe insektet
  • vepron edhe në mënyrë preventive
  • përmban biocidet më bashkëkohore
 • video

  Lazurik Interier dhe Interier lak

  video

  Si e mbrojmё drurin me vajra?

  video

  Si ta mbrojmё drurin nё brendёsi?

  video

  Si t‘i ngulfasim kёpurdhat e kalbjes?

  video

  Si t‘i ngulfasim insektet e drurit?

 • Vajërat janë mbrojtje natyrale e drurit

  Vajërat janë mbrojtje natyrale e drurit

  Nevojiten dekada, që natyra t'ia dhurojë njeriut drurin. Nëpër stinë dhe gjenerata me lëngjet e drurit piqet fisnikëria e tij. Krenohemi me drurin dhe duam ta tregojmë atë. Kur e llastojmë, e mirëmbajmë me natyroren. Me kënaqësi ju prezentojmë vajërat e Belinkës: lyerësit për dru në bazë të vajërave minerale dhe bimore.

KONTAKTI

 • AGRO COM 
  Magjistralja Ferizaj-Prishtine
  70000 Ferizaj, KOSOVO
 • Telefoni: +381 290 322 099

Belinka Belles, d.o.o.
Ljubljana, Zasavska cesta 95
1231 Lubljanë - Črnuče
Slloveni
Telefoni: +386 1 5886 299
Telefaksi: +386 1 5886 303
E-mail: belles@belinka.si

Importues dhe distributor për Kosovë:
AGRO – COM
Gnjiljanska  b.b.
29000 FERIZAJ
tel.: +381 290 322 099
fax.: +381 290 21 354
 
BABIJA COMMECE
Dardanija 71
38210 KOSOVO POLJE
tel.: +381 38 535 059
fax.: +381 38 535 059
e-mail: babijacommerc@hotmail.com

KOSOVA KOMERC
Rr. Vashingtoni p.n.
60000 Gjilan
tel: +381 280 323 058
fax: +381 280 323 058
e-mail: kosovakomerc@yahoo.com

Responsible Care