Iskalec

Gjithçka për dru

Lyerësit Belinka janë preparate për mbrojtjen dhe dekorimin e drurit. Kjo do të thotë e ruajnë drurin në mënyrë preventive nga dëmtuesit, ndikimet mekanike dhe atmosferike, e ngjyrosin atë në mënyrë dekorative, ndërsa edhe mund ta shërojnë drurin e sulmu

Në Belinka që më se 40 vjet merremi me mbrojtjen e drurit, zhvillimin dhe prodhimin e preparateve të reja dhe më të mira, të cilat drurin e mbrojnë dhe e fisnikërojnë.

Ekspertët tonë tërë kohën bëjnë hulumtime dhe përcjellin trendet botërore në fushë e lyerësve duke fituar kështu preparate të cilat e përmirësojnë kualitetin e produkteve të Belinkës. Në këtë mënyrë në dekadat e veprimit të vet Belinka është bërë sinonim për mbrojtjen e drurit.

Për produktet e veta Belinka Belles ka fituar certifikate, të cilat vërtetojnë kualitetin e tyre, efikasitetin dhe pranueshmërinë e tyre ekologjike.

Gjitha proceset e veta afariste Belinka i mbizotëron sipas standardeve të kualitetit ISO 9001, sistemi i saj i sjelljes ndaj natyrës është në përputhshmëri me ISO 14001.

 • Video këshillat

 • video

  Lazurik Interier dhe Interier lak

  video

  Si e mbrojmё drurin me vajra?

  video

  Si ta mbrojmё drurin nё brendёsi?

  video

  Si t‘i ngulfasim kёpurdhat e kalbjes?

  video

  Si t‘i ngulfasim insektet e drurit?

 • KONTAKTI

  • AGRO COM 
   Magjistralja Ferizaj-Prishtine
   70000 Ferizaj, KOSOVO
  • Telefoni: +381 290 322 099
Highest Creditworthiness Rating
A member of